Wil je meer informatie? Heb je een goed initiatief? Of wil je concreet meer weten over de mogelijkheden?

can-keurmerksupportCAN Keurmerksupport, onderdeel van CertificeringsAdvies Nederland, helpt 'organisaties' bij het initiëren, ontwikkelen, implementeren en beheren van organisatiekeurmerken en persoonscertificeringen. Dit doen we op gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid, milieu, informatiebeveiliging en voedselveiligheid.

Heb jij als initiatiefnemer een goed idee of heb je bijvoorbeeld al een samenwerkingsverband lopen dat je verder wilt ontwikkelen? Dan ben je bij CAN Keurmerksupport aan het juiste adres!

Wij bieden:

  • Een bewezen structuur: efficiënt proces van implementatie tot aan beheer
  • Continuïteit in uitvoering van diensten, voor zowel de korte- als lange termijn
  • Een verdiepingsslag op het gebied van allerlei expertises zoals marketing, HR, (financiële) administratie, automatisering etc.
  • Het verbinden van de juiste mensen (en de coördinatie ervan)
  • De inzet van veel kennis en expertise, inclusief ondersteunende tools/systemen en partners, op het gebied van organisatiekeurmerken en persoonscertificeringen binnen de thema’s Kwaliteit, Arbo & Veiligheid, Milieu, Voedselveiligheid en Informatiebeveiliging.

Kom in contact! Dat doe je door het formulier op deze pagina in te vullen. Daarna wordt er door team CAN Keurmersupport zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

 

Contact met CAN Keurmerksupport