Werk jij voedselveilig? Download de handige gids.
De keten van ingrediënt, naar productie tot aan consumeren op de keukentafel binnen de voedingsmiddelensector is vaak lang en internationaal en is daardoor niet altijd even transparant. Mede daardoor, maar zeker ook om de kwaliteit van voedsel beter te borgen, worden de regels en het toezicht op voedselveiligheid steeds strenger en uitgebreider.
Toeleveranciers, handelspartners en eindafnemers stellen steeds hoge(re) eisen. Dit legt alsmaar meer druk op de hele voedingsmiddelensector. Om te kunnen voldoen aan de strenge eisen is het zaak dat voedselveiligheid in je organisatie geïntegreerd wordt. Er zijn verschillende manieren en systemen om dat te realiseren. Het bekendste systeem is ISO 22000.
In deze gids zoomen we verder in op alle eisen, normen en aspecten die van belang zijn bij voedselveiligheid. We vertellen je alles over:
- Het belang van voedselveiligheid;
- De eisen, wet- en regelgeving;
- De verschillende normen en certificeringen;
- De rol van de HACCP-richtlijnen;
- De ISO 22000 norm;
- De FSSC 22000 norm;
- De mogelijkheden en kosten.
Download de complete gids geheel vrijblijvend door het formulier in te vullen.