Download de handige checklist en ga direct aan de slag met ISO 13485 voor medische hulpmiddelen

can-nieuwsbrief-mei-2020-blog-iso14385Ben je actief binnen de wereld van medische hulpmiddelen, maar nog niet ISO 13485 gecertificeerd? Dan is deze checklist een onmisbaar en handig uitgangspunt. 

In deze checklist:

  • Schetsen we kort een beeld van de ISO 13485 norm;
  • Geven we je een overzicht van alle hoofdstukken uit de ISO 13485 norm;
  • Staan verplichte documenten, registraties en procedures vermeld/gemarkeerd per hoofdstuk uit de norm;
  • Helpen we je op weg met ISO 13485, zodat je een goed beeld krijgt van de minimale verplichtingen in de norm.

Kortom, een handig overzicht dat handvaten biedt voor organisaties die aan de slag willen met implementatie van de ISO 13485 norm voor medische hulpmiddelen. Zo helpen we je snel op weg met implementatie van de norm waarmee je voldoet aan de eisen van opdrachtgevers en relevante wet- en regelgeving.

Download de checklist, net als honderden anderen, geheel vrijblijvend door het formulier in te vullen. Je ontvangt de checklist binnen enkele minuten in je mailbox!

Download de handige ISO 13485 checklist:

"We hebben ons hele ISO 9001 managementsysteem in zeer rap tempo uitgebreid voor ISO 13485 en hebben er, samen met CertificeringsAdvies Nederland (CAN), heel veel tijd en energie in gestoken, maar het was zeker de moeite waard. Het resultaat is dat de producten uit onze printers nu aantoonbaar geschikt zijn voor gebruik in de medische behandelsfeer. We kunnen ons daarmee richten op een heel andere markt, dan waarvoor we normaal produceren."

Neil van Es Parts on Demand, 3D Printing & Additive manufacturing

Logo Parts on Demand