Zo ga je stap voor stap aan de slag met verduurzamen van je organisatie 

CAN - Energielables - KantoorpandHet bedrijfsleven moet aan de slag met het verminderen van de CO2-uitstoot. Onder andere door steeds meer (opkomende) wet- en regelgeving op het gebied van duurzaamheid, waar ook jouw organisatie aan moet voldoen!

Niets doen is geen optie meer. Maar waar start je? Wat is verplicht? Hoe zit het met subsidies? Kortom: wat is wijsheid? 

Middels deze handige informatiegids helpen we je daarmee op weg. In deze gids:

  • Zoomen we in op de noodzaak van verduurzamen voor jouw organisatie;
  • Krijg je meer inzicht in de relevante wet- en regelgeving;
  • Vertellen we je meer over de subsidieregelingen rondom duurzaam ondernemen;
  • Geven we een praktisch stappenplan dat je kunt gebruiken op weg naar een gefaseerde aanpak met het oog op verduurzamen.

Start vandaag nog met duurzaam ondernemen en help mee in de strijd tegen klimaatverandering. Alle initiatieven dragen bij. Download geheel vrijblijvend, net als honderden anderen, onze handige informatiegids en beslis vandaag nog waar jij mee aan de slag gaat!

Downloaden kan door het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt de gids dan direct in je mailbox.

Download nu de praktische informatiegids

"In 2016 zijn we aan de slag gegaan met de ISO 14001 norm implementatie t.b.v. milieu. Eenmaal bezig blijkt de implementatie van een ISO-norm lastiger dan gedacht, daarom hebben we een beroep gedaan op CertificeringsAdvies Nederland (CAN). CAN is een bureau dat niet de standaardprocedures invult, maar echt kijkt naar de organisatie en haar context. Precies wat ons bedrijf nodig had.”
 

Helen Vos Kleijngeld

klantcase-kleijngeld-voorgevel-800x520