Hoe integreer je een (ISO) managementsysteem in Microsoft TEAMS?

Bekijk de video van het webinar terug door deze te downloaden

Tijdens dit Webinar is er aandacht besteed aan de integratie van een (ISO) managementsysteem met de applicatie Microsoft TEAMS. Hierin zijn zowel de basiselementen van een (ISO)managementsysteem toegelicht alsmede de basis functionaliteiten van TEAMS om zo te laten zien hoe je deze twee kunt integreren om op die manier je managementsysteem eenvoudig te borgen binnen de organisatie. Het webinar is gegeven door onze Adviseur Informatiebeveiliging.

Het webinar is opgenomen. Om de video te bekijken kun je het formulier op deze pagina geheel vrijblijvend invullen. Je krijgt dan toegang tot de webinar-video.

 

Aanvullende informatie over de inhoud van het webinar
can-nieuwsbrief-februari-2020-blog-teams-managementsysteem

Hetgeen dat tijdens het webinar aan bod komt, is de opbouw van een managementsysteem en waar dit allemaal aan moet voldoen. Vervolgens zal er worden ingegaan op de wijze waarop het managementsysteem geborgd kan worden in TEAMS met daarbij een uitleg van handige basis functionaliteiten die ervoor kunnen zorgen dat er een praktisch werkbaar managementsysteem wordt opgetuigd. 

Tijdens het webinar leer je:

  • Hoe bouw ik een managementsysteem op en waaruit bestaat dit systeem? 
  • Op welke wijze kan ik een (ISO) managementsysteem integreren met TEAMS? 
  • Welke basisfunctionaliteiten uit TEAMS kan ik gebruiken om documenten, acties en planning te structureren? 
  • Op welke wijze kunnen we binnen de organisatie invulling geven aan een effectieve en efficiënte communicatie? 

Om de video van het webinar terug te kunnen kijken, kun je geheel vrijblijvend het formulier op deze pagina invullen. Je krijgt daarna toegang tot de webinar-video.

Bekijk de webinar-video