Download de 'VCU snel op weg gids'. Direct inzicht in de eisen en wetgeving rondom VCU.

VCU_snel_op_weg_gidsWil je met jouw uitzendbureau snel aan de slag met het behalen van een VCU certificering? Download dan onze handige 'snel op weg gids' waarin we je snel op weg helpen naar een VCU certificaat. In deze gids vind je meer informatie over:

  • De Veiligheid-Gezondheid Checklist voor uitzendbureaus (VCU norm)
  • De VIL-VCU persoonscertificering voor je medewerkers
  • Het belang en de voordelen van een VCU certificering voor jouw uitzendbureau
  • De relatie tussen VCU en NEN 4400
  • De kosten van een VCU certificering voor jouw bedrijf

Kortom een handig overzicht dat je op weg helpt naar (meer) veiligheid op de werkvloer. Dat wil jij toch ook?

Download de 'VCU snel op weg gids', net als honderden andere uitzendbureaus, geheel gratis door je gegevens in het formulier in te vullen. Je ontvangt de gids direct in je mailbox!

Download nu de VCU informatiegids:

"Het VCU-traject heeft ons nieuwe kennis en mogelijkheden opgeleverd en dankzij het VCU certificaat gaan er nieuwe deuren voor ons open. CertificeringsAdvies Nederland (CAN) heeft een duidelijke en praktische aanpak. Het leverde ons echt toegevoegde waarde op! Het VCU-systeem is opgezet volgens de eisen van de VCU-norm en getoetst volgens diezelfde eisen. Het voordeel van VCU is dat je daarmee ook aantoont dat je voldoet aan de regels en richtlijnen vanuit de Arbowet. Door de samenwerking met zo’n ervaren partij als CAN hoef je als organisatie niet zelf het wiel opnieuw uit te vinden. Erg prettig!"

Michel Uijlenbroek Techniche

techniche-klantreview