Dé gids op weg naar informatieveilig werken, dat wil jij toch ook?

Informatiegids ISO 27001

Organisaties verwerken op steeds grotere schaal informatie en wisselen die ook steeds vaker uit met andere partijen. Informatie is daardoor van grote waarde en dat maakt het interessant voor kwaadwillenden.

Een digitale strategie, met een belangrijke plaats voor informatiebeveiliging, is daarom van groot belang!

Jij wilt toch ook niet dat je concurrent er met jouw kennis vandoor gaat? Of dat jouw gegevens op straat komen te liggen vanwege een datalek?

Om je op weg te helpen naar informatieveilig werken hebben we deze handige informatiegids voor je ontwikkeld. In de gids, die inmiddels al meer dan 1.500 keer gedownload is, vertellen we je meer over:

  • Het belang van informatiebeveiliging voor jouw organisatie
  • De voordelen van ISO 27001, dé norm voor informatiebeveiliging
  • De stappen waarmee je jouw informatiebeveiliging naar een hoger level tilt

Vandaag nog een start maken met informatiebeveiliging, bijvoorbeeld met behulp van ISO 27001, de snelstgroeiende norm van dit moment? Download dan geheel vrijblijvend deze handige informatiegids.

Downloaden kan door het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt de gids dan direct in je mailbox.

Download nu de handige informatiegids

"CertificeringsAdvies Nederland (CAN) heeft veel ervaring in de IT-branche en dat is van grote waarde. Het heeft ons echt geholpen zaken en bepaalde eisen vanuit de norm op een pragmatische en doeltreffende manier op te lossen. Die frisse, externe blik en het hele traject dat daar uit voort is gekomen heeft ons een managementsysteem (ISMS) opgeleverd dat bij ons past. 
 
Al met al denk ik dat de grootste winst van het hele traject is dat we onze informatiebeveiliging op een veel hoger plan gebracht hebben, dat er structuur is gebracht in de organisatie en, het belangrijkste, dat we continu kritisch kijken naar wat er beter kan en dit dan ook aanpakken!”

Jan Penning & Edwin Combrink WSB Solutions

wsb-klantreview