En krijg direct inzicht in de toegevoegde waarde van een managementsysteem voor jouw organisatie!

Impressie managementsysteemVoor veel certificaten, zoals ISO 9001, ISO 27001, VCA ed., moet je aantoonbaar een aantal zaken geregeld hebben. Een veelgebruikte methode om zaken vast te leggen en te borgen is met behulp van een (digitaal) managementsysteem.

Maar hoe doe je dat in de praktijk? Om je daarmee op weg te helpen geven we je in deze handige whitepaper, die inmiddels meer dan 3.000 keer gedownload is, een impressie van ons managementsysteem. We vertellen je o.a. over:

  • De contextanalyse, de basis van de nieuwe generatie ISO-normen.
  • De rol van het managementsysteem binnen je organisatie.
  • De manier waarop je het managementsysteem, aansluitend bij de nieuwe generatie ISO-normen, in kunt richten.
  • Hoe je een duurzaam managementsysteem optuigt waarvan je de vruchten plukt.

Een goed ingericht managementsysteem is niet het eindpunt, maar juist het startpunt voor het zetten van de volgende (groei)stap met je organisatie. Benieuwd naar hoe je dat kunt bewerkstelligen? Download dan vandaag nog, geheel vrijblijvend en kosteloos, deze whitepaper.

De whitepaper is te downloaden door het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt de whitepaper direct in je mailbox.

Download impressie managementsysteem:

"Voor ons was het belangrijk dat het vanaf dag één ons eigen managementsysteem zou worden en dat het geen 'ISO handboek' zou zijn. Dat is, met hulp van CertificeringsAdvies Nederland (CAN), gelukt! Zij kwamen vanaf dag één met praktische zaken en handige formats. Doordat je dit soort handvaten aangereikt krijgt, werkt dat een stuk makkelijker. Het resultaat: het managementsysteem is letterlijk van iedereen in de organisatie. Door de manier waarop we het hebben aangevlogen worden zowel de werkwijze als het systeem echt door iedereen gedragen. Daar plukken we nu de vruchten van."

Martijn Stuart Infield ICT

Klantcase-Infield-Werknemer-800x520-1