Download dit handige stappenplan en krijg direct inzicht in de context van je organisatie!

impressie-managementsysteem-contextanalyseEen contextanalyse uitvoeren is ontzettend waardevol. Het helpt je om, op basis van behoeften van je stakeholders en relevante kansen en risico's, beleid vast te stellen. Wanneer je dat doorvertaald naar strategische, tactische en operationele acties, dan helpt het je organisatie echt vooruit! 

Maar hoe doe je dat? Een contextanalyse uitvoeren? Om je daar meer inzicht in te geven hebben wij deze handige informatiegids ontwikkeld. Daarin vertellen we je o.a. meer over:

  • De context van een organisatie en de manier waarop je daar als organisatie mee omgaat.
  • De contextanalyse in de nieuwe generatie ISO-normen.
  • Hoe je stap voor stap een stakeholdersanalyse kunt uitvoeren: van methodiek tot verbeteracties.
  • Hoe je stap voor stap een risicoanalyse uit kunt voeren: van methodiek tot beheersmaatregelen.

Wil jij, al dan niet in relatie tot het behalen van een ISO-certificering, een contextanalyse uitvoeren? Dan is deze handige informatiegids echt iets voor jou! Al ruim 3.000 anderen gingen je voor!

Je downloadt de informatiegids, geheel vrijblijvend, door het formulier op deze pagina in te vullen. Je ontvangt de gids direct in je mailbox.

Download nu de handige informatiegids!

"Wanneer je aan de slag gaat met de contextanalyse dan is het belangrijk dat je draagvlak hebt vanuit de organisatie en dat je vanuit meerdere kanten (sales, directie, software-ontwikkeling etc.) input krijgt bij de implementatie.De professionele begeleiding van CertificeringsAdvies Nederland heeft erg geholpen!"

Joris Geelhoed & Ronald van Genechten Vecos Europe B.V.

Groen en Rood Vrolijk Kersttakken Kerstmis kleefsticker