En stel al je vragen rondom opleidingen aan onze CAN Academy specialisten! 

CAN_Laurens en Alex_Informatiebeveiliging_2023-3Wil je aan de slag met een opleidingsplan voor je organisatie? Wil je meer weten over de verschillende trainingsmogelijkheden voor jouw organisatie? Of heb je een vraag over een specifieke training of e-learning? Plan gerust, geheel vrijblijvend, een gesprek in. De specialisten van de CAN Academy sparren graag met je en beantwoorden al je vragen!

Ben je verantwoordelijk voor het inregelen van trainingen binnen je organisatie? Of wil je juist meer weten over een bepaalde training of de mogelijkheden voor jouw organisatie in relatie tot bepaalde thema's zoals kwaliteit, informatiebeveiliging, milieu, veiligheid? Kom dan in contact met de specialisten van onze CAN Academy, het opleidingsplatform van CertificeringsAdvies Nederland. Vraag dan nu, geheel vrijblijvend, een gratis adviesgesprek aan en:

  • Er wordt direct contact met je opgenomen om een afspraak te plannen met één van de CAN Academy specialisten.
  • De afspraak kan op locatie alsmede digitaal plaatsvinden (via Teams).
  • Tijdens de afspraak kun je al je vragen stellen, de mogelijkheden van de CAN Academy bespreken en/of sparren over jouw probleem of vraagstuk. Geheel vrijblijvend!
  • Plan eventueel een vervolgafspraak in.

Vraag nu een gesprek aan! Dat doe je door het formulier op deze pagina in te vullen. Daarna wordt er door de CAN  Academy zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen!

CAN Academy is het opleidingsplatform van CertificeringsAdvies Nederland. CAN Academy verzorgt opleidingen en trainingen op gebied van kwaliteit, arbo & veiligheid, milieu, informatiebeveiliging en voedselveiligheid.

Vraag een gesprek aan!